SocialMediaCoaching

Sociale media voor bedrijven is een hot topic. Bij #SocialMediaCoaching helpen we de bedrijven die het beste uit sociale media willen halen. Tijdens een intensief begeleidingstraject van één semester doorlopen we samen het volledige traject van het schrijven van een sociale media strategie tot implementatie en evaluatie hiervan. Onder begeleiding van een docent met de expertise werken onze marketingstudenten hier samen met jullie aan.

Wanneer?

Het coaching traject zal uitgevoerd worden na afloop van #SocialMediaMondays . We plannen regelmatig terugkoppelsessies om de voortgang te bespreken.

Kostprijs?

€1200 (Excl. BTW).
Als KMO kan je 30% tot 40% subsidie bekomen mits beroep te doen op de kmo-portefeuille van de Vlaamse Overheid. UC Leuven-Limburg is een erkend dienstverlener.

Voor wie?

Voor alle KMO’s die de kracht van Social Media willen gebruiken en die samen aan de slag willen om een Social Media plan te schrijven, te implementeren en te evalueren.

Wil je meer informatie over dit traject?

Contacteer ons

Of wil je zeker zijn van een plaats en je nu al inschrijven voor de trajecten?

Schrijf je hier in

Enkele tevreden deelnemers

De zaakvoerster, Patricia de Fillete : “De voorbije jaren heeft de winkel een vast cliënteel uitgebouwd. Nu willen we verder groeien door onze klanten efficiënt te informeren over de nieuwe collecties, de acties rond de toptopicals … én door nieuwe klanten aan te trekken. Social Media leek ons een mogelijk kanaal, maar hoe pak je dat aan ?

Patricia de Filette-Mooi Lifestyle